Ke 9.3.2016 Lajikokeiluilta

Maaliskuisena iltana kauppakeskus Valtarissa, Bunkkerin tiloissa, seitsemän insinöörin porukka kisaili formula-ajossa, sisäpaintballissa ja ylittäen itsensä seinäkiipeilyssä. Puolet porukasta uhmasi painovoimaa kiipeillen sillä aikaa kun toinen puolisko etsi sisäistä Kimiään formulasimulaattorissa.bouldering

Kiipeilyssä ei käytetty valjaita eikä varmistajia, vastuuvapautuslomakkeiden jälkeen harjoiteltiin kaatumaan oikein ja sitten vain uskalluksen mukaan kohti kattoa. Ja pääsihän sinne asti, ainakin kunhan löysi ”sen oikean” radan. Formula-autoon ujuttautumisen jälkeen alkoi tiukka aika-ajo muita osallistujia vastaan. Kolmesta kierroksesta paras aika jäi voimaan. Eli tuloksille pääsi vaikka pari kierrosta menikin enemmän asfaltin ulkopuolella.

Tämän jälkeen oli pieni hengähdystauko kahvi-, juoma- ja piirastarjoiluineen, jolloin isäntämme kertoi Bunkkerin toiminnasta ja tarjolla olevista aktiviteeteista. Etenkin escape room herätti kiinnostusta. Huilaustauon jälkeen ilta kääntyikin sotaisaksi. 2 hengen joukkueissa koitettiin pudottaa vastapuoli kisasta luonnollisesti osumalla. Varusteina oli paineilmamerkitsin kumipalloammuksilla sekä suojakypärä. Joukkueotteluiden jälkeen seurasi pari haastekisaa 1 vastaan 1 periaatteella ja vaikeustasoakin nostettiin himmentämällä valoja ja nostamalla musiikin voimakkuutta.

Lopuksi oli vielä mahdollisuus hengähtää ja rupatella. Oppaamme paljastui taikuriksi ja hypnotisoijaksi ja keskustelu kääntyikin hypnotisoinnin saloihin. Yksi osallistujista uskaltautui jopa testauttamaan hypnoosialttiutensa..

 

formula
kentta2

Scroll to top